Zvonoteca

Magazin Salajean 26 octombrie 2007 0

# Iar circula autobuzele cum vor si dupa cum se misca urechile soferilor, de tre` sa fuga oamenii din statii ca la proba de viteza dupa ele. Ba, parca de-a dracului, la statia din Bradet, soferii calca acceleratia vrand, probabil, sa-i vada pe cei de pe trotuar cu limba atarnandu-le pe piept. Solutia ar fi ca astia din urma sa prinda autobuzele cu lassoul, ca-ntr-un western beton. Hehe, California dreamin, nu?

# La un magazin de cosmetice de pe bulevard maruntisul nu se mai da ca rest nici macar sub forma de guma de mestecat. Cica nu este si gata. Da` daca clientul nu are vreo 0,2 lei si i-a zice vanzatoarei ca asta e si gata, bine-a fi?

# Iar sunt pline containerele alea cu PET-uri, mai ales in zona Crisan, si stau si ateapta sa le ridice careva, da@ nimic. Nimic nou sub soare, evident, ca doar asa au stat si acum o luna, ba chiar si acum vreo doua luni, chiar daca prin alte cartiere ale orasului. Azi e Sfantul Dumitru, da` ne bate gandul ca om sta si pana la Sfantu` Asteapta, si tot asa de pline ochi or fi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »