Zvonoteca

Magazin Salajean 25 octombrie 2007 0

# Tot mai multi zalauani nu stiu cum sa se catere de pe trotuare direct pe cladiri cand vad ca se apropie o masina pe carosabil si traiectoria ei tinteste exact baltoaca ce se intinde ca Pacificul, de la o bordura a strazii la alta. Cum nu toti ghinionistii nostri au talente de Spiderman, in loc de cataraturi dibace, scena se lasa cu sfinti si arhangheli, pomeniti, probabil ca sa-i ridice pan@ la Sfantul Petru pe unii soferi nesimtiti.

# Unii de la o firma de GeSeMeu sau, poate, de s(z)meu, isi fac de cap toamna asta si, in loc de haine groase, poarta obrazul gros in relatia cu clientii. Adica, daca iei pe firma un mobil si minunea se strica in perioada de garantie, poti sa o arunci la cos, ca nimeni nu-ti schimba mobilul si nu-l repara. Desteptii cu obraz gros gasesc cine stie ce pricina, cum ca tu l-ai stricat, jucandu-te ca un bezmetic cu tastele, in timp ce vroiai sa il suni pe Base si sa-l intrebi de referendum. Ca totul sa fie si mai al dracului, nici la OPC nu poti sa-i reclami, ca ei nu au treaba cu firmele. Na-ti-o franta, ca ti-am dres-o!

# Tulai, Veta, a dat boala-n salajeni si virozele, racelile si pneumoniile i-o lovit exact sub centura pana i-o indoit. Cica s-o terminat leacurile, pirulele si colburile in farmacii, ba si batistele s-o gatat la ABC-uri. Ori s-a sterge lumea cu maneca ori i-om vedea pe oameni cu mucii pe piept.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »