Zvonoteca

Magazin Salajean 24 octombrie 2007 0

# Este incredibil cum se face legatura telefonica de la unele secretare, la directorii aflati in biroul vecin. Nu, daca va inchipuiti cumva ca pentru asta se apasa niste butoane, gresiti. Este cu totul alta procedura: secretara va spune mieros sa asteptati un moment, dupa care scoate un urlet teribil, ce va sparge timpanele si ii este adresat lu` dom` director, aflat in celalalt birou. Dupa asta, directorul apare la telefon. Deci, s-a facut legatura. Multumim!

# Tantile vanzatoare de morcovi, ceapa si alte zarzavaturi in piata centrala s-au dotat cu guma de mestecat, ca sa aiba ce da clientilor drept rest. La fiece legatura de verdeturi, primesti o guma din aia ce albeste dintii. Bine ca nu se da ca rest pasta de dinti, ca ne-am si vedea cu dantura sclipind ca a domnului castor.

# Ioi, ca a venit toamna, a venit frigul, da` in trenurile noastre de caldura nici nu poate fi vorba. Dardaie calatorii la greu, dardaie nasul, ba tremura si geamurile, daca te uiti bine la ele. Lumea zice ca a fi caldura in trenuri la Pasti. Alea ale cailor, fireste.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »