Zvonoteca

Magazin Salajean 23 octombrie 2007 0

# Iar o zburat capacele de canal de prin Zalau, de o ramas niste guri in asfalt prin Bradet si pe strada Closca numai bune de inghitit tot ce pica, de la oameni fara de noroc, pana la cate o roata de masina. Baiul e ca degeaba vrei sa reclami minunile, sunand incoace si incolo, ca nici in a treia zi dupa Scripturi nu dai de capatul problemei. Adica, nimeni nu-si revendica bezmeticile de canale, nici macar cei de la ADP, desi noi banuiam ca in ograda lor s-ar afla. Da` chiar asa? De ce ar avea careva vreo treaba cu capacele alea? Noi zicem sa le dam dracului, ca nu-s importante, viata merge inainte si daca orasul are canalizarea in plop.

# Nu stim cum se curata strazile si trotuarele din Jibou, da` mai nou vezi tot cate un rahat de catel pe jos, iar pe strazi cate o balega. Frumos! Daca nu matura nimeni, poate da Domnul o ploaie sa le spele pe alea rele. Daca nu si pe aia rai, ce nu fac nimic.

# Un zalauan internat la Spitalul Judetean pentru o problema cu piciorul a stat cu el atarnat de grinda, fara ca medicii sa-i dea tratament, vreo trei zile. Cand nervii au fost intinsi pana dincolo de capatul rabdarii, i s-a explicat, mda, ar fi nevoie sa i se faca ceva radiografii, dar, deocamdata, el e singurul pacient de pe lista si se asteapta sa se mai stranga cativa. Oare ca sa nu se consume curent degeaba, sau sa nu oboseasca medicul pentru un singur pacient?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »