Zvonoteca

Magazin Salajean 19 octombrie 2007 0

# La super celebrul, fantasticul, nemaipomenitul Altex ai parte, intr-adevar, de o servire nemaivazuta. Mai intai, trebuie remarcata pozitia reprezentantului firmei. Asadar, vanzatorul sta in fata ta cu picioarele urcate pe masa, tolanit in scaun si cu mainile adunate peste pantece. Nu se deranjeaza sa-si coboare picioarele de pe tejghea nici macar atunci cand te apropii sa ceri detalii despre un produs. Ti se spune doar din varful buzelor ca e scump. Adica e scump, pentru tine, care esti un fraier fara posibilitati la buzunare pentru o asa jucarie. O alta pipita-domnita-vanzatoare pe acolo se apropie si ea sa-ti spuna ca … hmmm, daca tot vrei sa-l cumperi, produsul costa catre 10 milioane. De aici poti intelege ce vrei, inclusiv vreo 8,9 milioane. Ori chiar 9 milioane, care e tot catre alea 10 milioane spuse de tipa in galben. Pai, fratilor, daca asta e servirea voastra si asa vorbiti cu clientii, va zicem si noi una: pa si fara revedere!

# La Urgenta a fost adus zilele trecute un bolnav. Apartinatorul astepta stresat pe hol, doar, doar i-o spune careva ce are ruda bolnava. Cum nimeni nu se sinchisea de asta, omul a indraznit sa intrebe o asistenta, care s-a gasit repede sa il ia la trei-pazeste ca-s prea multe intrebarile si ca, de fapt, de ce-l intereseaza? Pai, chiar asa, pe un apartinator nu trebuie sa-l intereseze starea bolnavului adus la Urgenta. Ca doar a mers la spital sa se uite la televizor si sa fumeze o tigara. Bine ca ne-am prins!

# Unii soferi coboara Mesesul de parca sunt piloti de Formula 1, 2, 3 si 4, crescand viteza si turand motorul ca la avioane. Daca-i doare-n cot de viata lor, poate ar trebui sa se gandeasca la ceilalti care sunt angajati in trafic. Sau pe Meses nu mai sunt valabile regulile de circulatie? Si-atunci nu ne ramane decat sa strigam carecum putem Au, viata mea!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »