Zvonoteca

Magazin Salajean 15 octombrie 2007 0

# Daca nu circulati cu autobuzele Transurbisului si nu stiti cum se fac controalele la bilete de zelos, va spunem noi. Sunt doi care stau cu ochii pe calatori. Sa nu cumva sa-l rateze pe vreunul care vrea sa insele sistemul si sa se plimbe moca. Asadar, stau, fileaza, si cand ti-e balanganatul mai in voie, se reped ca uliii la prada si-i cer socoteala si bilet. Nu ca lumea nu ar avea tichetul, dar asa, de moft. Sau din inertie, obisnuita sau cum i-o mai fi zicand.

# Mare expozitie, mare la Simneu, de tractoare, de motoare, de oite si berbecuti si, peste toate, lazi cu legume si fructe, ca tot ii toamna ca la ea acasa. Noi ne-am uitat dupa lazile cu morcozi si petrinjei, sa punem de-o zeama. In rest, nu avem nimic de comentat. Poate doar ca, toamna, toate fructele… gem.

# Face Primaria Zalau abonamente la toate parcarile, ca sa nu mai fie bai. De-amu, toate vor fi sub o umbrela. Noua ne-ar placea sa fie cat de multe sub umbrela aia, ca, vorba unui alt primar, bucurestean de asta data, daca este, apoi este si gata.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »