Zvonoteca

Magazin Salajean 13 august 2007 0

# Este un crater pe Doja, de numa` te prinzi de cap cand treci pe acolo. Bine ar fi sa va prindeti si de altceva (sa nu va ganditi la alea necurate, Doamne fereste!) ca sa nu cadeti in el, ca degeaba urlati apoi ca v-ati udat la picioare, ca nime` nu va baga in seama. Si nu va stresati sa-i bagati pe altii drept acolo unde nu le fierbe oala, ca si asta e fumata deja si nimeni nu-i mai da importanta. Evident ca nici aia vinovati, care – la fel de evident – se cred fara vina.

# Aia cazati a hotelul ce poarta numele de adapost de noapte s-o pus pe cearta ca la usa cortului, pardon adapostului. Ca in tate belele astea pe ton ridicat, sfintii au pornit de la o femeie si au ajuns sa se coboare intr-o seara din saptamana trecuta taman la baciu Lolos in ograda. D`apoi ase-s lucrurile cand e vorba de muieri. Musai sa se lase cu ceva pumni, ca altfel nu-si pot dovedi zmeii barbatia. Halal!

# Cei de la Compania de Apa nu i-o anuntat pe zalauani ca trebuie sa duca citirea conturului pe bloc inainte de data 11 a lunii. Si cum zalauanii is obisnuiti cu facturi cat de cat platibile, cum li s-o facturat dupa cum a vrut operatorul, cum li s-o urcat sangele in cap si au tabarat la Companie. Daca nu sa-si micsoreze facturile, macar sa-si descarce nervii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »