Zvonoteca

Magazin Salajean 19 ianuarie 2007 0

Dupa ce, in urma cu aproape doua luni au avut loc niste lucrari pe Simion Barnutiu, lucrari care numa nu a dat Domnul sa se mai termine, meseriasii s-au mutat acum pe strada armonioasa. De inceput au inceput, dar problema e cand o sa termine si cum o sa termine? Dar vor lasa drumul in halul in care l-au lasat si pe Simion Barnutiu, atunci mai bine nu se apucau de lucru.

# Mai frate, se pare ca, odata cu aderarea aceasta la Uniunea Europeana, unii zalauanii si-au pierdut in totalitate mintile. Mai nou, tre@ sa ai tare mare grija unde-ti parchezi masina daca vi cu ea la serviciu, chiar daca nu blochezi iesirea nimanui din curte. Zilele trecute, un domn ce locuieste p-aci, prin zona noastra, care probabil nu a avut altceva de lucru, s-a apucat sa dezumfle cateva roti de la masinile de prin zona. Noroc ca soferii, isteti fiind, si-au dat repede seama ca ceva nu e in regula. Asa ca, dragi soferi, feriti-va!

# Si daca tot vorbeam mai sus de lucrari, dam o raita si prin comuna miniera de prin apropiere, unde lucrarile pentru alimentare cu apa au inceput prin luna noiembrie a anului trecut, iar in acest moment inca nu sunt finalizate. Pai, nici nu au cum sa fie, din moment ce oamenii lucreaza o zi, iar trei fac pauza. Probabil s-o fi molipsit de la primarelul zonei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »