Zvonoteca

Magazin Salajean 9 iulie 2007 0

# De vreo cateva luni bune incoace, la intrarea in Parcul Municipal, pe unul din stalpi sta spanzurat un cos de gunoi fara fund. Adica, sa nu credeti ca o fi unu` de ala fermecat, de oricate coji de banane ai pune in el, tot nu se umple, ca nici pe departe nu e asa. Cosul de care va povestim e unul ajuns fara fund in cel mai traditional stil romanesc, astfel ca, tot ce depozitezi in mod civilizat in el, cade la fel de civilizat pe domeniul public. Da` poate om apuca sa vedem cum schimba cosurile din parc ADP-ul in secolul asta, macat sa avem ce povesti nepotilor.

# Revenim iar cu o atentionare plina de insecticid la adresa alora de la Primaria Zalau, sa urgenteze, dom`le achizitia serviciului de dezinsectie pana ne mai ramane sange in vene. Ca la cum sug de spornic mutantii de tantari, o sa ne uscam curand precum coaja de copac.

# Abia se circula prin Jibou, si sa nu deie Al de Sus sa te prinda ora 16 in vreo intersectie din zona centrala, ca acolo mori cu zale. Ba este strazi in lucru, ba este de vina lucrarile la vreo tede ascunsa sub asfalt, ba este caldura mare, mon cher, si la suflet si la nervi si, de atata fierbinteala, nici primaru` nu mai stie ce se face si ce nu se mai face prin cel oras. Daca vreti sfatu` nost`apelati cu incredere, ca va zicem pe unde sa ocoliti Jiboul: pe soseaua de centura care nu este, da` va fi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »