Zvonoteca

Magazin Salajean 5 iulie 2007 0

# Cei care dau apa la robinetele zalauanilor au comis-o din nou. Locatarii blocului 20 de pe Clujului au ramas, in cursul zilei de marti, cu ochii in soare, dupa ce mai-marii de la apa au omis sa anunte ca se vor efectua lucrari prin zona. Si cum locatarii blocului nu au stiut de manevra inteligenta de oprire a apei, s-au vazut nevoiti sa astepte, pana la lasarea serii precum desertul ploaia. Si uite asa, noi traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

# De cateva zile bune, pe strada armonioasa zace o huda astupata cu nisip, de zici ca-i manopera unei pisici, care din instinct isi acopera nevoile. Dupa ce zile in sir apa a curs siroaie si nimeni nu a facut nimic, iar cei de la institutia responsabila au ridicat din umeri, groapa este si in momentul de fata tot acolo, si neastupata corespunzator. Oare cei care ar trebui sa faca ceva in acest sens pe unde isi fac veacul?

# Carevasazica, Mesesul arata din nou ca dupa bombardament. Oamenii cu bun simt, europeni cu acte in regula, dupa o dupa-masa petrecuta in aer liber isi arunca resturile pe unde apuca. Cei de la institutia care se ocupa cu datu@ de amenzi pentru astfel de fapte ridica neputinciosi din umeri spunand ca nimeni nu-i asculta. Daca nici inspectorii care impart amenzi in stanga si dreapta nu ii pot aduce pe drumul cel bun, apai Dumnezeu cu mila. S-a intors lumea cu fundu@ in sus!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »