Zvonoteca

Magazin Salajean 4 iulie 2007 0

# Ce ti-e si cu statu@ ista la coada la farmacie, mai ales atunci cand cele de dupa tejghea au chef de depanat amintiri din copilarie. Cum sa iti mai stea capu@ la socoteli si la ce iti cere clientu@ taman atunci cand povestesti mai bine si te hlizesti cu gura pana la urechi? Zilele trecute, un zalauan a trebuit sa stea 10 minute pana gheisa s-a trezit din visul frumos al copilariei si si-a dat de rand ca mai sunt si clienti la coada. Ce sa faci cand gradele in termometre urca mai mult decat ar trebui si afecteaza judecata si bunul simt?

# Pentru a obtine informatii de la casa care se ocupa cu asigurarile trebuie sa te inhami cu multa rabdare. Dupa ce suni intr-una ca berila sa afli cat de cat oarece informatii, te lasa cu ochii in soare; lasa sa sune pana iti vine acru in gat, dupa care iti da ton de ocupat. Iar daca te mai prezinti si la ghisee cu ceva nelamuriri, iesi de acolo mai intetosat decat ai intrat. Sa nu se ajunga sa facem si noi, ziaristii urechea toaca la viitoarele apeluri venite din partea acestora, cu invitatii la conferintele de presa…

# O alta idee brilianta convertita in proiect de hotarare a consilierilor locali da unda verde celor care au garajei sa-l foloseasca si in alte scopuri. Mai pe scurt, garajul poate fi transformat in piata in miniatura.De unde oare aceasta magnifica idee, cand in Zalau nu sunt destule locuri de parcare, iar si cele care exista sunt transformate in tarabe? S-a dat startul, din cate se pare, la comert in voie, asa ca, hai noroc fratilor. Poate va mai vin si alte idei la fel de ingenioase ca aceasta!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »