Zvonoteca

Magazin Salajean 29 iunie 2007 0

# Nu aduc Mos Craciun si Iepurasul de Paste cate poate aduce anul electoral, iar prin Zalau au inceput deja sa se arunce cu sageti din alea inveninate, care numai de la Cupidon nu se trag. Asteptam sa vedem cine-s nimeritii si promitem sa va tinem aproape.

# Bine ca satul arde, semafoarele nu merg de nici o culoare, da@ adepistii se piaptana. Adica trag de zor marcaje prin centrul Zalaului, de ii apuca strechea si pe soferii care si-au mai pastrat nervii intregi. Traiasca mintile slabe si, daca nu aveti ce face pe domeniul public, scoateti prostii la plimbare, poate acopera gropile.

# Iar s-o stricat o teava pe care scrie Publiserv pe strada Armoniei, de curge apa intr-o veselie pe trotuar si pe carosabil. Aia sunati de urgenta au venit, au vazut, au ridicat din umeri si au acoperit huda cu nisip, ca mata. A doua zi, sunati iar, au venit, au vazut, au mai ridicat o data din umeri si au promis ca vor incerca apa cu degetul, cautand intre timp ceva solutii. Noi asteptam, ca tablitele alea meseriase prin care e anuntata huda din teava alora ce trec prin zona nu ne multumesc defel.

# Am mai scris, scriem si vom mai scrie de masinile multe, prea multe pe metru patrat din spatele Prefecturii. Cum de s-o gandit unii ca Serviciul ala de inmatriculari tre@ dosit tocmai acolo, ca sa incurce si mai rau lucrurile, numa@ Dumnezeu stie. Dar daca ar putea sa se si razgandeasca si sa-l mute, tare fericiti am fi, ca am scapa de autoturismele parcate pentru cateva minute, cica, unde ti-e lumea mai draga.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »