Zvonoteca

Magazin Salajean 28 iunie 2007 0

# Cum canicula face victime in randul oamenilor, a venit si randul semafoarelor din centrul orasului sa o ia razna de la atata caldura. Ieri dimineata, circulatia din apropierea Ceasului era de mai mare groaza, sa nu zic altfel. In stanga si dreapta nu auzeai altceva decat injuraturi si claxoane, de-ti venea sa te iei cu mainile de cap si sa fugi mancand pamantul. De pietoni nu mai aducem vorba, acestia fiind nevoiti sa astepte minute in sir pentru a putea trece in siguranta. La noi ca nicaieri!

# Pe zi ce trece ne convingem tot mai mult de faptul ca traim intr-o tara democratica si facem ce ne taie capu@. Este vorba de soferii zalauani, pe care, se pare, ii doare in cot de legislatia rutiera si, implicit, de amenzile pe care le incaseaza in fiecare saptamana. Pe cei cu motoare nervoase, putin ii intereseaza de accidentele rutiere care se produc din cauza imprudentei la volan, si gonesc ca nebunii pe drumurile salajene. Oare cum ar putea oamenii legii sa-i determine sa mai respecte din cand in cand si legile?

# De multe ori apa de la robinetele zalauanilor este neagra ca taciunele de nu-ti vine sa te uiti la ea, daramite sa o mai si bei. Nu stim ce se intampla in ultima vreme, dar un lucru este cert: traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. Iar in cazul in care mai ai si curajul sa ceri niste explicatii ai surpriza, ori sa ti se inchida telefonu@ in nas, ori sa nu dai de nici un cap luminat care sa ofere explicatia salvatoare. Cand pisica nu-i acasa, joaca soarecii pe masa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »