Zvonoteca

Magazin Salajean 27 iunie 2007 0

# Dupa ce s-o muncit de unii singuri si o adunat tate poptirusurile aruncate de oameni prin cartierele Jiboului, consilierilor locali le-o vinit la cap mintea cea de pe urma si s-o hotarat, osteniti de numa@ numa@, sa lase treaba pe mana alora care se pricep. Nu ca la strans poptirusuri ar trebui multa pricepere, da@ autoritatile administrative se pricep mai bine doar la hartiile de prin propriile birouri.

# Un coleg de breasla a comis-o din nou. Se pare ca, din cauza caniculei care s-a abatut peste noi toti sau poate din lipsa de cunostinte, nu face diferenta dintre handbal si fotbal. Si uite asa apare la un articol cu handbal, poza cu fotbal si viceversa. Apai, noi stim ca intentia este cea care conteaza, dar, in astfel de cazuri se necesita cat de cat cunostinte in domeniul sportului, nu merge la nimereala. Caldura mare, mon cher!

# Ziua in amiaza mare, pe vestita strada ce duce spre Bradet se da startul la cursele ilicite de motociclete. Si cum nimeni nu le interzice acest lucru, motociclistii cu motoare nervoase se simt ca la ei acasa. Oare unde sunt vestitele radare care le dau de furca in fiecare zi soferilor zalauani? Canicula sa fie de vina si in acest caz?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »