Zvonoteca

Magazin Salajean 26 iunie 2007 0

# Incetineala cu care s-au miscat autoritatile locale din Zalau cand a fost vorba de achizitionarea serviciului de dezinsectie pentru vara asta pisca direct din zalauani. Si pisca bine, vartos, incat oamenii au inceput sa urce dealul in fuga pentru a bate la poarta Spitalului Judetean, cerand ceva sa-si trateze bubele. Alo, Primaria, faceti ceva, ca la cat de rau stau cu banii aia de la Spital, in curand nu or mai avea nici spirt pentru cei multi si muscati de insecte!

# La o institutie ce se ocupa de soarta fotbalului in acest judet nu misca mai nimic in ultima vreme. Angajatii sunt plecati ba in concediu, ba cu probleme personale, insa, cert e ca, daca vrei sa afli anumite date sau anumite rezultate, nu ti le poate oferi nimeni, fiindca dulapul cu listele respective este mereu inchis, iar cheile sunt tocmai la cei care lipsesc. Pai, asa sa tot fii platit, mai frate, din banii statului.

# Tot mai multi soferi zalauani se baga cu masina pe strazile cu sens unic din Zalau, nemaitinand cont de semnul care interzice acest lucru. Din pacate, pe oamenii cu epoleti nu-i vezi nicaieri la momentul potrivit, insa, de multe ori, cand nu este musai-nevoie de ei, sunt prezenti la locul cu pricina. Sau de multe ori dau amenzi pentru orice fleac. De fapt, sa nu uitam ca traim intr-o tara in care legea nu este la fel pentru toti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »