Zvonoteca

Magazin Salajean 21 iunie 2007 0

# Zilele trecute, doua tate, ca nu le-oi zice altfel, s-au pus sa-si spele rufele in public, hapt langa terasa Hotelului Porolissum. Cele doua gladiatoare mai ca nu s-au prins de ciufi din cauza nervilor si tot asa au continuat sa-si aduca reprosuri pret de cateva minute. Un sfat din partea noastra pentru cele doua ar fi acela de a nu-si spala rufele in public si de a apela la vestitul Cristian Andrei, ca poate-poate isi vor rezolva problemele.

# Mai nou, nesimtirea unor locatari de pe strada armonioasa nu mai cunoaste limite. Ce s-a gandit un locatar de prin zona: Imi fac ce vreau in casa, dar las usa deschisa pentru ca si alti localatari ai blocului sa inspire praful din casa, de ce numai eu? Noi intelegem ca a vrut sa dea dovada de solidaritate, dar, din punctul nostru de vedere, este vorba de cu totul altceva. Si cred ca si respectivul stie despre ce e vorba. Sau nu?

# Pentru a-ti plati factura de apa, ai nevoie de nervi de otel si rabdare cu nemiluita. Si daca te bate gandul sa-ti platesti darile dupa ora 16, atunci chiar ca te-o napadit ghinionu@. La ghiseu o sa gasiti doar una bucata persoana plictisita si sictirita, care are numai o singura viteza: cea a melcului turbat. Un ventilator ceva? Sau mai bine ati amenaja mai multe ghisee! Aviz amatorilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »