Zvonoteca

Magazin Salajean 20 iunie 2007 0

# Se vorbeste intr-una despre faptul ca ar trebui sa protejam spatiul verde si implicit mediul inconjurator. Nu stiu cum stam la partea cu auzul, nu de alta, dar, daca facem o plimbare pe Meses ramanem neplacut surprinsi sa constatam ca PET-urile si gunoaiele sunt ca la ele acasa. Unde sunt oare cei responsabili cu controalele prin acele locuri? Suntem siguri ca numai in cateva ore ar aplica amenzi frumusele acelora care se culca pe-o ureche si se fac ca nu aud.

# Cum parcarile in orasu ista sunt din ce in ce mai putine, ce s-au gandit unii zalauani? Si spatiul verde este un loc ideal de parcare daca esti cu treburi prin centru orasului, asa ca unii mai cu obrazu gros parcheaza pe langa impetuoasa cladire a Prefecturii, fara nici o jena si rusine. Si inca o data intrebam? Unde e acel faimos Serviciu de ridicare, transportare si depozitare a masinilor stationate necorespunzator? Greu dezveti pe cineva de obiceiurile proaste, mai ales pe soferii care nici bun simt nu mai au cand vine vorba de parcari.

# Nu putem sa nu amintim de nesimtirea nemarginita a unora care isi fac nevoile pe unde apuca, mai ales cand se tine un festival pe la noi prin urbe. Desi toaletele stradale au fost multe si, zicem noi, vizibile, unii au preferat sa se usureze taman langa un cunoscut magazin aproape de Scala. Dar ce sa-i faci? Atunci cand bautura iti intuneca judecata, nu mai tii cont si de buna crestere pe care ai primit-o (sau nu) acasa.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »