Zvonoteca

magazinsalajean 18 aprilie 2013 1
Zvonoteca

# Efectiv am rămas şocaţi într-una din zilele trecute, când am văzut că maşina legii coboară pe sens invers, pe lângă redacţie. Şi noi ne mirăm şi ne întrebăm cum au curaj alţii să circule pe sens invers? Se gândesc, probabil, că dacă şi cei care ar trebui să fie un exemplu calcă strâmb, de ce nu ar putea face şi ei, la fel de bine, acelaşi lucru. Dacă s-ar pune o cameră video în intersecţia din spatele Prefecturii, ar fi o pâine bună de mâncat pentru cei care aplică amenzi.

# Li s-a tot promis zălăuanilor că va fi bine cu semafoarele, că se vor monta senzori la toate trecerile de pietoni, iar circulaţia nu va mai fi atât de îngreunată. Până acum, nu am văzut decât promisiuni din partea citadinilor şi înjurii din partea şoferilor. Poate, odată cu venirea primăverii, le va veni şi lor mintea la cap, pentru a nu mai sta omul, ca fraierul, la cinci semafoare pe o distanţă de doi kilometri. Semaforizarea a ajuns deja un subiect care-i disperă până şi pe teximetrişti. Din patru, cel puţin doi deschid subiectul cu semafoarele până ajungi la destinaţie.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 19 aprilie 2013 at 06:30 - Reply

    mai dobitocilor,rau este pentru ca , cretinii aia coboara pe sens unic nu pentru ca se asigura protectie prin semafoare. voi altceva nu aveti de scris decat despre semafoare-se pare ca va deranjeaza lumina.

Lasa un Raspuns »