Zvonoteca

magazinsalajean 11 aprilie 2013 1
Zvonoteca

# Nici că mai poate omul să-şi facă şopingul în linişte pe la ăl mai mare magazin din târg, că-i luat cu asalt de tot felul de donşoare, una mai hlizită decât cealaltă, înarmate ba cu periuţe de dinţi, ba cu parfumuri, ba cu pliante. De ai ghinionul să te încolţească una dintre agentele-periuţă, ai cam pus-o! Nu de alta, dar atâta îi de lungă poezia pe care trebe să ţi-o spună, de prinzi rădăcini. Şi-atâtea periuţe ţi se bagă pe gât! Una la ofertă, alta la mega-ofertă şi alta gratis pentru prunc, încă una de rezervă şi-ncă una, ca să fie. A! Şi poate mai vreţi câteva pentru vecini!

# Doamne feri cum arată străzile din oraşul ăsta. Zici că fac pui peste noapte, altfel cum naiba să-ţi explici că oriunde te-ai uita, tot o groapă şi-un gropoi. Acum că avem buget, care-i scuza? Au intrat citadinenii în concediu?

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Angajatii care cumpara pe ascuns produse cu pret redus.!!! 18 mai 2013 at 13:33 - Reply

    Si tot la al mai mare Supermagazin din targ , se petrec si alte lucruri ciudate: la raionul cu produse cu pret redus Nu mai ajung acele produse cu pret mic pt ca proprii angajati , isi impart intre ei produsele cu pret injumatatit chiar in magazie, si le Ascund prin propriile dulapuri sau fug repejor la casierii si le achita inainte sa vada si clientii ca sunt la pret redus…Halal comertului pe ascunsa…

Lasa un Raspuns »