Zvonoteca

Magazin Salajean 15 iunie 2007 0

# La modul cel mai sinistru cu putinta, se pare ca, la cate inmormantari au loc in Zalau in aceasta perioada, popa le recomanda familiilor indoliate sa faca slujba de inmormantare in curtea casei sau, dupa caz, in fata blocului. Daca ne gandim la sugestia facuta de preot, este clar ca omul are si el dreptate, in conditiile in care, ieri, la capela cimitirului isi asteptau slujba cea de pe urma 7 defuncti. Dar, problemele nu se termina aici. In afara faptului ca, pentru a prinde un loc bun (nu neaparat cu verdeata) in cimitir, mai trebuie sa dai si ceva spaga, auzim ca cei cativa gropari pe care-i avem nu mai pot face fata solicitarilor. Este, nu-i asa, un motiv in plus sa nu ne grabim sa atingem momentul in care ne canta popa in batatura… Asa ca, mai vedeti ce faceti cu caldurile aste, cu stresul, cu abuzurile de tot felul, cu nervii etc.

# Soferii care vin dinspre Criseni, pentru a intra pe B-dul Mihai Viteazul sunt nevoiti sa astepte pana la 20-30 de minute pe pasarela de la Gara, pana in momentul in care prind liber in intersectie. Si asta doar in conditiile in care au noroc. De obicei, in zona respectiva, dupa zecile de minute de asteptare, nervi, oboseala si pacate scuipate printre dinti, soferii se arunca in intersectie precum soldatii kamikaze. Nu-i asa ca, in situatia data, nu ne mai mira numarul mare de accidente din intersectia cu pricina? Pentru a depasi momentul de criza, propunem (nu dam cu barda) instalarea in acea intersectie a unor semafoare sau, de ce nu, amenajarea unui sens giratoriu. Ce naiba!? Ca doar ne dam europeni!

# De-abia asteptam finalul Zilelor Romane, sa avem subiecte tari la rubrica de fata. Evident, avand in spate experienta anilor anteriori, si de aceasta data, zalauanul nu va avea cum sa nu-si dea in petec. Noroc bun si spor(t) la distractie!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »