Zvonoteca

magazinsalajean 9 aprilie 2013 3
Zvonoteca

#Unul dintre lucrurile pe care le face cel mai bine un român este să se plângă sau să se resemneze, fapt observat nu doar de noi ci şi de persoane care nu fac parte din ecuaţie. Avem probleme cu romii, că sunt cum sunt, că fac ce fac, dar uite cât de uşor se citeşte pe faţa lor fericirea. Ei când vin din Spania, Italia, Anglia sunt fericiţi că, vorba aia, au făcut ceva bănuţi, iar când pleacă sunt la fel de fericiţi pentru că ştiu ce îi aşteaptă şi anume. Plus că un ţigan are media de viaţă mult mai ridicată decât a unui român, din ce cauză? Foarte simplu, ei nu se stresează, frate.

#Este foarte interesant firul poveştii tipilor îmbrăcaţi în sutană cu ditamai crucea de aur la gât. După ce că au mini- căsuţele dotate cu câte vreo trei nivele şi nu ne mai întindem, uite că aceştia se gândesc să mai facă şi câte o faptă bună. Bravo vouă!

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. finante 10 aprilie 2013 at 10:08 - Reply

    Ce cauta informatiile de genul asta la rubrica de Zvonoteca??? mai dobitocilor!!!

  2. nae l. 10 aprilie 2013 at 11:09 - Reply

    Pentru ca sunt reale “bronzatule”

  3. finante 10 aprilie 2013 at 11:29 - Reply

    Si atunci de ce sant zvonuri? albinosule!

Lasa un Raspuns »