Zvonoteca

magazinsalajean 3 aprilie 2013 1
Zvonoteca

# Şi nu mare ţi-e mirarea când te plimbi frumos pe “boulevard” şi la câţiva metri opreşte un BMW tuningat portocaliu, din care iese un distins domn tras la 4 ace, adică neşte ciocate maronii, aşa la meşto, neşte blugi albaştri puţin peste ciocatele lucioase şi o cămaşă maronie puţin lucioasă, care la fel venea, aşa la meşto, puţin peste blugi. Dar nu asta e important până la urmă. Important este că în maşina lui avea loc un concert simfonic susţinut de distinşii, mult prea cunoscuţii şi veneraţii, Salamo-Guţă împreună cu restul brilianţilor şi minunaţilor din această lume intelectuală, care se putea auzi din celălalt capăt al oraşului.
Dar nu, nici cu asta nu avem vreo problemă, ci cu faptul că tu, ăla care mergi şi lucrezi în timpul verii pe câmp în Italia, îţi mănânci banii pe chiria de la Mercedes, BMW, ori pe băutura şi fetiţele naive de prin Level Club. Şi, după ce faci “aia” mare, aruncând în lăutari cu banii munciţi din greu pe arăturile Italiei, din vară o iei iar de la capăt, stând capră în faţa străinilor. No, nu săriţi aşa, că nu-s aşe de mulţi fraierii ăştia! Poate o sută, două, trei de popândăi, acolo…

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. reactiunea 4 aprilie 2013 at 05:08 - Reply

    eh, poate-l iubeste fomeile. alea care asculta si ele, tot in masini sau localuri bengoase, aceeasi ,,muzica,,, sa nu fim invidiosi ca am ,,baut cerneala,, degeaba!

Lasa un Raspuns »