Zvonotecă

Magazin Salajean 3 aprilie 2013 2
Zvonotecă

# Şi s-a făcut întuneric hăpt când era filmul mai fain! În sală, murmur, comentarii, înjurături printre dinţi. Amu, la ce s-o fi aşteptat spectatorii, când
n-au plătit pe bilet decât cinci lei? Cine vrea să vadă continuarea, ia să mai scoată nişte bănuţi din jeb, nu de alta dar filmul rulează cu energie electrică şi cu toţii ştim că-i mai scumpă de la o zi la alta! Măcar gagicul şi-a putut mamela gagica, fără să se ferească că-l vede vecinul de pe scaunul alăturat.

# Nici că mai poţi să umbli liniştit prin târg că eşti asaltat de cerşetori. Fug după tine pe stradă, de parcă ar fi nişte câini flămânzi, şi-şi rostec cu glas mieros poezia de milogeală. De te-nmoi şi scoţi banul, ai scăpat. De nu, ai pus-o!
Şi-atunci să-auzi tu vorbe de ocară şi blesteme! Şi-atunci să vezi tu ploaie de flegme pe capul tău!

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 3 aprilie 2013 at 06:54 - Reply

    mai dobitocule, sau dobitoacacare esti unde ai studiat animalule?.
    sunteti niste nulitati, care va credeti ziaristi.

  2. Anonim 3 aprilie 2013 at 13:13 - Reply

    Din pacate ziaristul are perfecta dreptate dar cersetorii n-ar trebui sa pimeasca nimic fara sa munceasca insa este mult mai usor sa stea cu mana intinsa sa primeasca si ajutoare sociale si de la oameni fara nici un efort.NU ar trebui sa li se mai dea nimic fara munca,iar tu coomentatorule care i faci pe ziaristi dobitoci faci parte din tagma cersetorilor.

Lasa un Raspuns »