Zvonoteca

magazinsalajean 20 martie 2013 2
Zvonoteca

#No, că s-o făcut lumină până la urmă în problema ocupantului ălui mai înalt scaun dintr-o instituţie vecină cu platoul de marmură. Nu de alta, dar angajaţii de pe-acolo nici nu mai ştiau dacă şefu-i încă şef ori vine la serviciu numai aşa, ca să nu ruginească gipanul de serviciu în faţa blocului.

#Am fi spus că strada Sfânta Vineri îi uitată şi de Dumnezeu şi de autorităţi, la câte gropi are, dar am ajuns şi pe Simion Bărnuţiu şi ne-am dat seama că mai este una, la fel. Apoi ne-am dus pe Corneliu Coposu şi, ce să vezi? Acelaşi peisaj, de-ai fi zis că trăim într-un oraş recent bombardat, nu unul ce se pretinde reşedinţă de judeţ.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 21 martie 2013 at 11:42 - Reply

    Ce este noroiul?
    -Stratul de uzura de pe strada Vanatorilor din Zalau!

  2. Viorel 21 martie 2013 at 17:20 - Reply

    Sa vedeti Andrei Muresanu cum arata! Bine ca d-l primar a facut afaceri bulgaresti cu E-Star. Sa-i multumim!

Lasa un Raspuns »