Zvonoteca

magazinsalajean 13 martie 2013 1
Zvonoteca

# Măi, fraţilor, aştia cu prunci la şcoală şi cămin, vi se pare normal ca, din războiul dus între ăştia de la Primărică şi ungurii ce deţin ţava de căldură, să piardă mii de copii nevinovaţi? Oare aleşii noştri dragi şi “ungurii cu ţeava” şi-ar lăsa copiii să meargă la cursuri, în condiţiile în care se anunţă cod galben pentru următoarele zile? Ce se naşte oare din somnul raţiunii?

# Se anunţă revoluţie în sistemul sanitar! Era şi cazul, însă problema e că rămân oameni pe drumuri, oameni care au de crescut nişte copii, rate în bănci, ori datorii morale ori pecuniare faţă de terţe persoane fizice ori juridice. Când “tătuca” de la Cotroceni a tăiat salariile, l-am mânjit cu tină pe unde l-am prins, neştiind de fapt că potopu’ urmează după ce-i votăm pe ceilalţi. Şi, uite-aşa, mai luarăm o … (a se citi “ţeapă”) de toată frumuseţea. Fraierii nu mor niciodată, se schimbă!

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. unu de pe drum 14 martie 2013 at 08:05 - Reply

    la cei 6 milioane de romani care muncesc extern sa inteleg ca apare cat de repede un nou val de oameni care raman fara paine in tara lor . o veste foarte urata. ce sa asteptam de la clasa politica pinochio. daca le crestea nasul la ce minciuni spun la tv tot parlamentul si camera deputatilor impreuna cu ministri aveau totii nasurile de peste 1 metru lungime.

Lasa un Raspuns »