Zvonoteca

magazinsalajean 12 martie 2013 1
Zvonoteca

# Gurile spurcate îl aruncă pe cel dintâi prefericit bărbos ortodox al Sălajului, din nou, într-o zonă luminată, nu cu multă verdeaţă, dar plină de pioşenie. Pentru prima dată în istoria Bisericii Ortodoxe, Patriarhia Ortodoxă trimite unui astfel de bărbos o circulară prin care îl anunţă că-i bai. Cu alte cuvinte, pentru că nu a gestionat cum trebe scandalurile din propria-i curte, mai marii preafericiţi de la Bucureşti au decis să-l trimită pe minusculul prefericit din Sălaj în “excursie”, pentru câteva săptămâni, la Mănăstirea Secu (fără vreo legătură cu Securitatea), unde va fi hrănit cu pâine şi apă, înspre iertarea păcatelor făcute cu voie sau fără voie. Între timp, toţi cei ce-l pupă-n dos pe primul popă de la Episcopie, în frunte cu purtătorul de vorbe, şi-au închis telefoanele (ori nu răspund la ele) şi şi-au băgat capetele în asfaltul din curtea eparhiei. Treaba îi clară: toată lumea ştie, toată lumea cunoaşte, dar nimeni nu “transpiră”. Şi cum dracu să transpiri, că nu peste multe zile se întoarce bărbosu şi le face felu’ la tăţi?! Şi, uite-aşa, ce au construit alţii, ani la rând, distruge unu’ în câteva minute.

# O domniţă din municipiu s-a ofticat zilele trecute că, după ce şi-a parcat maşina după cum tăiat-o capul, cineva a îndrăznit să-i stropească bolidul cu niscaiva soluţie. Toate ca toate, dar domniţa cu pricina şi-a lipit pe fereastra maşinii un adevărat manifest, prin care face apel la cetăţeni să-l descopere pe inculpat, susţinând că nu e bine să lăsăm pleava societăţii să ne calce. Adică, ce? Noi, pietonii, dacă cumva ne mai ieşim din fire din cauza parcărilor voastre aiurea, suntem pleava societăţii?

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. nae l. 12 martie 2013 at 10:13 - Reply

    Soarta fericitului Coste seamana cu cea a nefericitului Nastase ! Amandoi sunt detinuti in conditii de “penitenta”, cu mancaruri alese,televizor,caculator,etc.

Lasa un Raspuns »