Zvonoteca

Magazin Salajean 13 iunie 2007 0

# Pe zi ce trece, ABC-urile de la parterele blocurilor adopta moda preparatelor zbarcite si fleoscaite oferite spre vanzare. Aici e cazul vestitului magazin de pe strada Armonioasa, care, dupa mai multe aparitii la zvonoteca noastra, si din care, bineinteles, nu au inteles nimic, mai inventeaza ceva care sa atraga clientii… pardon, sa-i alunge. Unde sunt oare inspectorii care se ocupa cu siguranta consumatorilor? Noi dam indicii, dar mai mult…. nu ne intra in atributii. Aviz amatorilor.

# Umbla vorba ca pe medicul dintr-o comuna salajeana il doare in cot de locuitorii din zona. Situatia nu sta altfel decat la cei din mediul urban, stati linistiti. Feriti-va de betesiguri, ca, daca trebuie sa ajungeti pe mana catorva medici de pe aci@ s-ar putea sa ajungeti mai rau decat ati fost inainte. Asta in cazul in care sunteti saraci si nu aveti ce pune in sarsana, iar pentru ceilalti cu dare de mana.. no comment.

# Multe drumuri din comunele salajene arata mai rau ca dupa razboi. Gropi peste gropi, incat ajungi sa umbli pe acolo doar cu masini 4×4 sau cu strafu@. Pai, domnilor primari care promiteti vrute si nevrute saracilor locuitori, mai si puneti in aplicare promisiunile. Nu de alta, dar s-ar putea sa va treziti intr-o buna zi cu locuitorii in cap si fara voturi la alegerile viitoare

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »