Zvonoteca

magazinsalajean 21 februarie 2013 1
Zvonoteca

# La cea mai ieftină benzinărie din oraş, dintr-un cartier cu acelaşi nume ca şi Castrul Roman de la Moigrad, dacă ai ghinionul să alimentezi de bună dimineaţă, n-ai decât să te apuci să îţi alimentezi rezervorul. Cu alte cuvinte, să-ţi vâri tu pompa în rezervor, chiar de eşti la costum sau la sacou şi cămaşă. Şi asta, pentru că stimabila angajată, în loc să-şi servească clienţii fideli, alege să stea la căldură, la o bârfă cu celelalte angajate. Ştim şi noi, domniţă, că iarna nu-i ca vara, dar mai ştim şi faptul că există o diferenţă între o angajată de la pompă şi cea de la casierie. Vă dorim să aveţi vârâre plăcută, pentru că, pe viitor, noi o vom vârî, probabil, în altă benzinărie.

# Le-am sugera indivizilor cu epoleţi să parcheze măcar trei, patru ore pe strada ce duce în sus, pe lână redacţia noastră. Dacă nu ştiţi, vă spunem noi, e “Nicolae Titulescu”, fiindcă aţi putea face o adevărată colecţie din permise luate. Noi ştim că e sens unic, dar unii, mulţi la număr şi majoritatea cu numere de Sălaj, nu vor să ştie şi coboară pe lângă redacţie de zici că ar fi şoferi pe ambulanţă. Voi chiar nu ştiţi că se coboară la greu pe strada asta sau aveţi foarte multe solicitări în altă parte a oraşului?

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 25 februarie 2013 at 09:51 - Reply

    Voi de Magazin, ilegal puneti niste table “rezervat” pe drum.
    Am cerut la Primarie si nu am gasit ca platiti pentru locuri de parcare!
    Halal observatii d-lor de la ziar!
    D-le primar te rog sa faci putina ordine cu ziarul.

Lasa un Raspuns »