Zvonoteca

Magazin Salajean 12 iunie 2007 0

# O mare minune a avut loc zilele trecute in sportul salajean. O campioana la tenis de masa nu a fost admisa la un liceu cu profil sportiv, intr-adevar la o clasa cu profil de volei. Pai, indiferent ce profil ar fi fost, domnule director, o asemenea valoare nu ai cum sa o respingi de la un liceu sportiv. Adica la Bistrita a incaput intr-o clasa de fotbal patru ani, iar aici, tocmai la Zalau, nu are loc intr-o clasa de volei. In cazul asta, nici nu ne mira faptul ca toata lumea sopteste pe la colturi ca trebuia sa fiti schimbat demult din funtia de director, mai ales ca ati lasat pe dinafara sase sportivi de performanta, nu numai unul.

# Har Domnului ca parcarea situata vizavi de Sfanta Vineri a fost refacuta in urma cu ceva vreme, dupa multe insistente catre cei ce erau obligati sa o faca. Acum mai asteptam bunavointa din partea Primariei sa vina sa delimiteze locurile pentru parcare, fiindca, acum ca s-a facut parcarea, e mare harababura cu locurile.

# Dupa ce a stat foarte putin timp la un cotidian vecin, un fost coleg de-al nostru si-a luat catrafusele si s-a mutat si de la acel ziar cu nume european. Din cate se pare, a ales o locatie care este foarte aproape de noi. Amu, n-ai ce-i face, probabil ca omu si-o fi dat seama ca ziarul respectiv, totusi, nu este pe placul sau si de aceea a ales sa plece din presa. Mult noroc in continuare, colega.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »