Zvonotecă

magazinsalajean 18 februarie 2013 1
Zvonotecă

# Ieri, că a fost zi de sărbătoare, adică liberă, oamenii au zis că-i rost de-un ieşit la plimbăreală prin pădurile patriei, recte Meseş, că acolo trage zălăuanul la verde. Baiul e nu că iese omul din casă, ci ce lasă după el: am găsit PET-uri şi pupteruşuri aruncate unde l-o prins nevoia. Ne tot minunăm: oare aşa face şi în propria-i locuinţă? Din grabă şi comoditate, aruncă mizeriile pe lângă coş? Că dacă răspunsul e afirmativ, ne mai scade mirarea, specimenul doar atât poate şi e inutil să vrei să faci om evoluat din el.

 

# Pfoai, mamă, ce se mai călca poprul în picioare sâmbătă la un supermarket din oraş, zici că era bătaie sfinţită pe colaci şi cozonaci mănăstireşti, de-aia împărţiţi la ofertă la câte-o pomenire de moaşte. Şi la fiecare casă de marcat se-ntindea codocul de oameni până hăt departe, în zona rafturilor, de te tot minunai unde e criza aia care, cică, încă bântuie prin oraş?

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. voicu 18 februarie 2013 at 10:22 - Reply

    acest asa zis ziarist este defapt un nimeni la cum scrie nici nu e de mirare ca nu se semneaza

Lasa un Raspuns »