Zvonoteca

magazinsalajean 31 ianuarie 2013 2
Zvonoteca

# Zicala “noi muncim, nu gândim” li se potriveşte de minune celor care au avut ideea instalării semafoarelor în toate rahaturile de intersecţii şi la toate trecerile de pietoni, chiar dacă distanţa dintre ele este de câteva sute de metri. Problema este că nici măcar nu funcţionează bine de când cu cele noi. La trecerea de pietoni de la Şcoala Generală nr. 1, ieri, în jurul amiezii, era cât pe ce să aibă loc o nenorocire. Maşinile care veneau spre centru au avut verde, iar la pietoni nu le-a mai apărut nicio culoare în acel moment. Şcolarii, fiind grăbiţi să ajungă la destinaţie, fiindcă veneau de la şcoală şi, vorba aia, au scăpat de calvar, s-au năpustit pe trecere, fără să se uite în stânga şi în dreapta. Ş-apăi să vezi tu circul de pe lume şi Sfinţi şi Dumnezei din partea şoferilor. Chiar nu vrem să părem ipocriţi, dar am avea, totuşi, o propunere pentru tovarăşii cu semafoarele: mai găsiţi două, trei intersecţii şi patru, cinci treceri de pietoni.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. nae l. 1 februarie 2013 at 13:47 - Reply

    Dac-o fi chiar asa , cine plateste paguba ?! Sa speram , ca , nu tot noi !

  2. Zălăuan 1 februarie 2013 at 20:51 - Reply

    Aşa este, maşinile care intră pe Armoniei dinspre gară, au verde simultan cu pietonii care merg spre Şcoala Iuliu Maniu.Acest lucru cere atenţie sporită şi automobiliştilor şi pietonilor, dar acolo sunt elevi de gimnaziu, nu este bine !!
    Gândirea este proastă, chiar dacă se reduce timpul de staţionare, creşte riscul accidentelor.
    În Zalău nu merită asumat acest risc, mai ales lângă şcoli.

Lasa un Raspuns »