Zvonoteca

magazinsalajean 30 ianuarie 2013 1
Zvonoteca

# De vrei să suni la o casă ce se ocupă de plata vârstnicilor, ai două variante: să te încarci cu multă răbdare ori să formezi un interior la întâmplare. De optezi pentru cea dintâi, sigur renunţi după câteva încercări şi dai o fugă până la capătul oraşului ca să-ţi rezolvi problema. Asta pentru că de faci ce zice nenea robot, adică să aştepţi să fii preluat de un operator, te vei trezi că apelul se încheie brusc. De mergi pe soluţia a doua, ai şanse de succes, deşi, cel mai probabil, nimereşti la alt birou decât trebuia.

# Atâta apă s-a strâns în Zalău de la zăpada topită, încât ca să traversezi străzile la zebră, a trebuit ieri să te uzi până la glezne. Şi zău că nu exagerăm! Spre exemplu, semaforul de la Galerii se iţea dintr-o mare de apă şi zoaie încât pietonii se opreau, priveau, clătinau din cap şi făceau stânga-mprejur, căutând alte zebre. Şi uite-aşa a fost toată ziulica, dar noi am găsit explicaţia: bată-le franţu’ de guri de canal, că-s fixate hăpt acolo unde carosabilul este ridicat. Cum la noi nu se ştie asfalta uniform şi drept, numai sub formă vălurită, recomandăm utilizarea polobocului.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. dex 31 ianuarie 2013 at 16:14 - Reply

    poloboc? ce o fi ala?

Lasa un Raspuns »