Zvonoteca

magazinsalajean 22 ianuarie 2013 1
Zvonoteca

# Aşteptăm cu mare nerăbdare momentul în care jegoşii care trag la măsea pe sub castani să dispară dacă nu din peisajul municipal, măcar din buricul târgului. Nu de alta dar pruncii care se joacă pe platou şi cetăţenii ieşiţi la promenadă n-au chef să asculte mizeriile verbale debitate de indivizii îndopaţi cu spirt. Şi nici nu-i tare frumos ca hăpt în centru să pută de la excrementele produse de oamenii străzii prin tufişurile de pe lângă prefectură.

# Abia ce s-a topit prima zăpadă, că a şi început sezonul… înjurăturilor în trafic! Adevărate cratere s-au iscat pe străzile din oraşe, pe drumurile din judeţ, de parcă a explodat bomba atomică. Mai ceva ca picătura care umple paharul, ploile din ultima vreme au ascuns cea mai “micuţă” gropoaie de vederea ageră a şoferilor. Şi dă-i, şi bum, că doar banii curg pentru plata taxelor la stat, pentru plata la mecanic… Nu-i de mirare că bagă şi scot şoferii de sus, de jos şi de la mijloc tot ce le vine pe vârful limbii…

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 22 ianuarie 2013 at 21:29 - Reply

    Din pacate aceste “rebuturi” ale societatii au drepturi!?

Lasa un Raspuns »