Zvonoteca

Magazin Salajean 8 iunie 2007 0

# Cum cobori pe Simion Barnutiu exista vreo trei gropi situate taman in mijlocul drumului. Noroc ca e sens unic si poti merge cu masina pe mijlocul drumului pentru a le evita. Numai ca, de multe ori, pentru unii soferi nu mai conteaza ca este sens unic si se incumeta sa urce pe sens invers. In asemenea cazuri, chiar nu se mai poate spune ce se intampla, insa noi speram ca masinile nu se ciocnesc, dar nici nu vor cadea in craterele de pe mijlocul soselei.

# In comuna mimiera de prin apropiere, fereasca Domnul sa ai vreun deces in familie, ca esti obligat sa te descurci singur cu decedatul. Adica sa-l dezbraci, sa-l imbarci, sa constati singur decesul, ca doar medicul de familie nu are timp de tine. Mai ales cand este vorba de o intalnire de 10 ani pe la Arad sau mai stiu eu pe unde. Hai ca lucrurile ar mai merge cum ar mai merge, ca vorba aceea, trebuie sa-ti fie frica de vii, nu de morti, insa, daca da dracu@ ca mortul sa fie in moarte clinica si sa se trezeasca taman in mijlocul inmormantarii, lucrurile nu mai par sa fie la fel de simple. N-ai ce-i face, zi-i medic si da-i pace. Pe zi ce trece, incepem sa ne obisnuim tot mai mult cu ciudateniile care au loc in aceasta comuna miniera numita Sarmasag.

# Din cauza numarulului mare de masini care sunt parcate aci, in spatele Prefecturii, circulatia devine zilnic un haos. Numai ca, zilele trecute, dintre atatea masini care au fost parcate in zona, cei care dau amenzi au luat in vizor tocmai masina de serviciu a redactiei noastre. Ba mai mult, cei care au scris amenda au facut-o pe persoana fizica, nu pe numele firmei, cum ar fi fost normal. Mai fratilor, acum, intelegem ca masina are culoarea rosie si ca iti sare repede in ochi, insa e cam dubas faptul ca din multimea de masini, tocmai pe a noastra ati ginit-o. Asteptam sa vedem ce veti face zilele urmatoare si cu celelalte masini, daca tot sunteti asa de isteti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »