Zvonotea

Magazin Salajean 17 octombrie 2007 0

# Iara au tras cei de la combinatul universitar o pacaleala mare si lata pe spinarea amaratilor de studenti, mutandu-i pe nesimtite de la cursuri la zi, la din alea de ID. Rau bugat, ca daca e vorba de ID, studentii s-au rasculat si au zis ca le place numai cand e din ala de Messenger. In rest, vor la zi. Da@ dupa cum arde combustia interna la combinat, va fi voia apelor Somesului, Dunarii si a celor trei Crisuri la un loc mai degraba decat a alora din banci. Dixit.

# Casierele de la Artima iar dau cu batul in balta si in clienti, ca de cand a venit toamna, s-au gasit in treaba sa numere bonurile cumparatorilor si apoi sa le refuze, pe motiv ca nu-s ok. Alo, fetelor, toamna se numara bobocii si borcanele cu muraturi, daca nu stiati. Alea pe care vor clientii sa le cumpere de la Artima, pe bonuri bune, de altfel. Da@ no, daca nu-i OK cu binele si frumosul, poate s-or zburli norii pe cer si clientii-n magazin si vor face KO.

# Incalceala mare la Posta, cu trimesul ista de bani, arza-i-ar focul. Cum un postas a incurcat de emotiune apartamentele, a lasat avizul de primire pentru o suma de bani la vecini. Baiul o fo@ ca o sarit o ghiseista de la Posta ca gaina de pe oua cand omul ce astepta banii a intrebat-o daca i-au ajuns. Cica nu. Ca nu-s in cont. De fapt, fiti siguri ca i-au ajuns omului si banii si ifosele muierii si ca s-a lamurit despre cum merg unele lucruri si bani in tara asta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »