Zvonotea

Magazin Salajean 22 octombrie 2007 0

# Unii de la o firma de cablu de pe la sate cam uita sa rezolve reclamatiile clientilor. Azi asa, maine asa, nu credem ca vor veni nici macar poimaine, da` o sa-i batem la cap, ca poate, poate, pana la Craciun si-or aminti, si-or face vreme si or trece sa repare cablaraiele alea.

# Ploua prin Zalau si apa asa frumos bulbuceste pe unele strazi, de-ti vine sa te scarpini invers si sa gandesti indelung pentru rezolvarea fantanilor arteziene ce s-au format pe gurile de canal.

Mai ales daca nu vrei sa ai parte de mol si tina pe opinci, ca aia de stau prin Porolissum, in spatele gradinitei, unde chiar iti trebuie cizme de motan incaltat ca sa intri si sa iesi din bloc.

# De cand s-a deschis Briliantul, tata strada ii intesata si pe o parte si pe alta cu masini de lux, de-alea babane, incat abia incap restul masinutelor pe acolo. Nu vrem sa stim ce fac atata vreme prin zona, zicem numa` ca saptamana trecuta, strada s-a eliberat doar miercuri, cand limuzinoacele au fost mutate in fata Casei de Cultura a Sindicatelor, sa vada poporul cum mere lumea buna la teatru cu Piersic(i).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »