Jurnal de salajean

Magazin Salajean 30 ianuarie 2008 0

Marti, 22 ianuarie – Tot mai multa lume primeste SMS-uri sau telefoane care anunta iminenta unui castig banesc sau a unei excursii. Doar ca trebuie… platita o taxa! Intr-un cuvant: TEAPA! Dar nu se sesizeaza nimeni. Nici OPC-ul, nici Politia, nici… nimeni.

Miercuri, 23 ianuarie – La Primaria Zalau nu se stie inca cine pentru ce partid candideaza. Capilnasiu si Labo par ca vor face rocada. Sau nu. Ar trebui sa profite PSD-ul, dar… ti-ai gasit-o. Nici la ei nu se stie cine candideaza. De fapt, ei nici nu stiu daca sunt la putere sau in opozitie.

Joi, 24 ianuarie – Anul de gratie 2008. Sute de scolari salajeni au paduchi. Era calculatoarelor? Nu, era nepasarii!

Vineri, 25 ianuarie – Catalin Micula este iar presedinte al PNL Salaj. Probabil pe viata. Pleaca ai nostri, vin ai nostri!

Sambata, 26 ianuarie – toate canalele de televiziune discuta despre noua taxa auto. O aberatie. Numai asa poate deveni Romania cimitirul de masini al Europei. Doar nu-s prosti occidentalii. Trebuie sa fie cineva si lada de gunoi.

Duminica, 27 ianuarie – Referendum pentru infiintarea comunei Aghires. Cum era de asteptat, cei din Meseseni nu au venit la vot. Da ce, sunt prosti? Doar sunt buni banii din impozitele firmelor din Aghires.

Luni, 28 ianuarie – Nu mai sunt medici la Spital. Dinozauromedicii stiu de ce!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »