Jurnal de salajean

Magazin Salajean 6 februarie 2008 0

Marti, 29 ianuarie – Zona centrala este intesata de masini parcate care pe unde: pe trotuare, pe spatiul verde sau blocheaza intrari. Dar, surpriza! In noua parcare (cu plata!!!) de langa piata sunt locuri libere cu nemiluita. De ce sa parcheze acolo, unde costa? Mai bine pe trotuar, cu tichet de parcare fals sau cu pile la baietii fosforescenti.

Miercuri, 30 ianuarie – Uniunea Civica Maghiara face valuri si in Salaj. Era de asteptat sa se sature ungurii de aceleasi fete plictisite care nu au facut pentru ei aproape nimic.

Joi, 31 ianuarie – Haideti sa va spun una buna! Superfantastica echipa de fotbal Armatura Zalau, ce activeaza in divizia N de fotbal, a intrat in cantonament. La hotelul Stadion. Pentru reducerea cheltuielilor cu nepromovarea asteptata, propun cantonament in autocar. In parcare. Daca se poate, fara plata.

Vineri, 1 februarie – Greva la CFR. Insa, fara prea mare tam-tam. La cati mai circula cu trenul… De pe urma grevei au avut de castigat companiile de telefonie mobila, dupa ce grevistii au fost invitati sa nu munceasca prin… SMS-uri.

Sambata, 2 februarie – Toate canalele de televiziune discuta despre noua taxa auto. De prima inmatriculare. O aberatie. Numai asa poate deveni Romania cimitirul de masini al Europei. Doar nu-s prosti occidentalii. Trebuie sa fie cineva si lada de gunoi.

Duminica, 3 februarie – In loc sa se odihneasca, americanii se iau la suturi: Hillary Clinton il aseamana pe Barack Obama cu George W. Bush. Noroc ca avem si noi un Basescu, ce seamana din ce in ce mai mult cu Viorel Stanca. Invers, nu se poate?

Luni, 4 februarie – Inceput de saptamana… La tati ni-i greu dupa ce, un week-end intreg, ne-am spalat ochii si creierele cu prostiile postate pe sticla. Totusi, aflam ca Tadici si-a prelungit contractul cu Oltchim, asa ca, mai(e)strul nu mai vine la Zalau. In tot raul, si-un bine. Chiar daca handbalul salajean va avea de suferit, baietii de la Casa de Asigurari de Sanatate aplauda si cu… picioarele: mai putini colerici in Salaj inseamna mai putine cheltuieli cu fondurile pentru extraveral.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »