Zvonoteca

magazinsalajean 28 martie 2013 6
Zvonoteca

# Foarte interesantă povestea pseudo presei din Zălau. La fel de interesantă şi atitudinea pseudo ziariştilor grăieşi, care îşi promovează cu o nesimţire debordantă (cu sau fără ştiinţa conducerii fiţuicii) materialele pe site-ul pseudo fiţuicii noastre. Şi, uite-aşa, precum nişte paraziţi ce trăiesc din munca şi sudoarea altora, bieţii grăieşi dau semne că încă mai respiră. Că de inspirat, înafară de praf de cretă tras pe nas, nu se vede că le-ar mai trezi cineva sau ceva inspiraţia.
De abia acum înţelegem de unde atâtea accesări pe site-ul ală obosit şi pierdut în negura timpului, la fel cum pricepem, tot într-un final, şi de ce aştia din gang se laudă cu cel mai mare tiraj din judeţ. Unora le-ar crăpa obrazul. Desigur, nu-i cazul lor.

# Poliţiştii cu mască şi fără mască au cam avut zilele astea de lucru. Şi-ar mai fi un pic de muncă şi prin curţile şi veceurile liceelor. Unii ştiu foarte bine despre ce-i vorba…

Comentarii

comments

6 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 29 martie 2013 at 00:04 - Reply

  Tulai Doamne urmeaza un scandal in pseudo presa locala?

 2. Anonim 29 martie 2013 at 09:58 - Reply

  “Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.” Ar trebui sa va uitati intai in ograda voastra si apoi puteti sa-i judecati pe altii.

 3. eu 29 martie 2013 at 12:40 - Reply

  muntene, plimba ursu de pe site asta si ia niste lectii de gramatica!

 4. Anonim 29 martie 2013 at 12:41 - Reply

  mai pulosilor, pana aici ati ajuns,sa va piz(d)muiti?.

 5. Anonim 31 martie 2013 at 16:52 - Reply

  NICI NU MA MIR CA NU ESTE CITIT ZIARUL VOSTRU CACI LA MODUL CUM ESTE PREZENTAT PE INTERNET MAI BINE CITESC DE ZECE ORI GRAIUL DECAT SA CITESC O DATA GHIVECIUL VOSTRU.

 6. cioran 31 martie 2013 at 17:04 - Reply

  ce bou esti ma! apropo, ce ma-ta cauti aici daca nu-ti place!!!

Lasa un Raspuns »