Zvonoteca

magazinsalajean 26 februarie 2013 1
Zvonoteca

# Mai uşor ajungi în audienţă la preşedinte decât reuşeşti să beneficiezi de o consultaţie la unii medici de familie din urbe. Acum, de când cu obligativitatea programărilor, trebuie să ai mare grijă când te-apucă boala ori când începe ăla micul să mucească, nu care cumva doctorul să aibă agenda plină! Şi cum mulţi se comportă de parcă ar fi ditamai vedetele, n-ai decât să te bazezi pe propriile-ţi cunoştinţe medicale şi… să zici o rugăciune.

# Noroc că la alegerile locale nu au avut candidaţii un test de limba română, altfel rămâneau comunităţi întregi fără lideri! Zilele trecute ne explica un nenea primarul de comună cum stă treaba cu peştii, şi-aşa îi mai feminiza, de ne-a zgâriat timpanele.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 27 februarie 2013 at 07:32 - Reply

    nici voi nu sunteti prea ocoşi.

Lasa un Raspuns »