Magazin Salajean 20 ianuarie 2009 0

# Pe strada Crisan a aparut un container de strans moloz, fain frumusel, pus de cei de la Ave Cezar. Tot pe strada Crisan, la vreo doua sute de metri mai incolo, au aparut niste saci cu moloz. Acolo, dupa blocuri, pitite bine, sa nu se vada. Apoi, zalauanii nu au ochi sa vada sau nici un gram de minte sa faca lucrurile cum trebuie? Sau le place sa incalce legea, ca asa vrea muschii lor.

# Colo, pe Meses, zalauanii au iesit la sanius. Plin pe deal de lume, unii cu sania, unii cu schiuri si, fireste, unii cu ateveurile, ca doar nu puteau lipsi ei, fandositii, care sa se bage in seama si in sufletul oamenilor. Si circulau si treceau de-a dreptul printre copiii de pe partie, sa bage o tara de spaima in ei si sa se simta muschiulosii bine. Sigur, gandesc cu muschiul, nu cu capul. E de inteles.

# Avem patinoar si saptamana asta, e friii, adica e fara taxa, si e lung si e lat si e pe toate strazile si stradutele din Zalau, de ti-i mai mare dragul sa iesi din casa si sa sa te avanti in trafic. Si atentie, pietoni, e friii si pentru voi, ajunge sa iesiti din scara blocului ca sa va treziti pe pantice, si de acolo pan la Urgenta mai e doar un pas. Si asa veti putea vedea ce fain s-a modernizat Urgenta si poate vor veni si adepistii la voi, cand sunteti cu piciorul in gips, ca la treaba si asa nu se vede ca au iesit.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »