Magazin Salajean 8 ianuarie 2009 0

# Desi nu se afla in misiune, mai nou, anumiti oameni cu epoleti, aflati tocmai la volanul masinii de serviciu, vireaza pe bulevard pe unde ii taie capul, chiar daca in fata lor este instalat semnul cu intoarcerea interzisa. Ce mai, un exemplu foarte bun pentru ceilalti soferi aflati prin zona, care au privit mirati la manevra militistilor, dupa care, ce sa faca, au plecat in drumul lor.

# Daca tot vorbeam de aventurile oamenilor cu epoleti, sa mai spunem si de aventurile soferilor de pe autobuze. Poti fi cine tii fi tu, ca pentru ei tot una e. Degeaba vii tu din sens opus, regulamentar, ca tre sa pui frana brusca pentru a le da voie meseriasilor de pe autobuze sa depaseasca in voie, chiar daca circula pe contrasens. Asta e viata, la noi, ca la nimeni.

# Desi unii o sa spuna ca exageram deja, nea Fagarasan a lasat in plata Domnului parcarea de masini situata vis-a-vis de Policlinica Sfanta Vineri. Iarna a venit, adepistii nu s-au clintit, iar locatarii aproape ca au innebunit de atatea scandaluri pentru un simplu loc de parcare. Oare cand o sa aveti bunul simt, domnilor, sa rezolvati si problema acelei parcari? Sau macar sa puneti o simpla tablita pe care sa specificati ca locurile sunt ocupate, cu exceptia riveranilor. Sau pentru dumneavoastra si atata e greu de facut?

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »