Magazin Salajean 17 decembrie 2008 0

***Aiurea mai e si asomarea asta a porcului din cotet! Mai ales ca nea Petre din Chiesd ni s-a plans ca si-a patat dictionarul, fix la litera a, cu untura, si ca nu mai vede nicicum explicatia cuvantului asta. Si mai zice ca, din cate stie el din batrani, porcul de Craciun se taie, apoi se parjoleste cu paie, i se mananca urechile, coada si soricii cu sare, se transeaza, se face sangeretic, se pune clisa la afumat, iar carnatul la fript. Si daca e atat de simplu, de ce sa complicam noi lucrurile? Si totusi, se pot imprumuta asomatoarele, ca bietul Gica are si el sentimentele lui de porc!

***Cladirea asta veche din spatele Prefecturii e plina de surprize pentru pietoni si masini. Ca fix cand ti-e lumea mai draga te trezesti cu cate o bucata de tencuiala desprinsa de undeva de sus. Asa ca, daca sunteti ghinionisti din fire, daca va taie pisica neagra calea, daca ziua de 13 va poarta ghinion sau daca cineva va poarta sambetele, va sfatuim sa nu va aventurati prin zona, ca s-ar putea sa va loveasca ceva in moalele capului sau capota masinii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »