Magazin Salajean 12 noiembrie 2008 0

*Supermagazinul supercentral e super plin de produse extra-super-expirate. Pana si laptele de la Joiana cu talanga statuse de doua luni fermentat pe rafturi pana s-a gasit zvonarasul mai destept sa-l ia acasa sa-l fiarba. Nici cu pasta de dinti n-a nimerit-o zvonarasul mai bine, ca la ce sortiment si-a ales era trecut termenul de garantie, trecut ca vremea la bureti. Daca vedeti pe strada vreun zambaret constipat cu dintii galbeni, ala e zvonarasul nostru dupa ce-si va fi facut cumparaturile de la centru.

*Lamuriti de stricaciunile din supermarketul din centru, ne-am pricopst cu zvonarasul plimbandu-se printr-un hipermarket de prin zona sportului de sala, ca doar, doar, o gasi si el un cos mai de doamne-ajuta. Si-a gasit, intr-un final, da cu pret modificat genetic. Ca el a luat produsul de pe raft cu un pret, care insa a dospit pana la casa. S-a modificat. S-a marit. Sau poate sta clientul prost cu vederea. Sau poate angajatii au incurcat treburile. Ori pe rafturi, ori la casa.

*Trei vasnici militai cu pieptul scos si casca-n vant, intr-o duminica, pe cand se lupta ziua cu noaptea, stateau calare pe sosea, intr-o curba de 90 de grade, veghind la siguranta rutiera din zona industriala a Simleului, spre Bobota si avand in spate o fabrica de mobila, iar in fata drumul ce duce pe Vale, la tigani. Si i-a proptit Belzebut pe paznicii soselelor atat de aproape de marcajul de la mijlocul soselei, ca n-aveau soferii ce face decat sa treaca pe sensul opus. In curba de 90 de grade! Ufffff, numa pe sotii isi pusi politaii astia. Doamne, ce ne mai distram!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »