Magazin Salajean 30 octombrie 2008 0

# Colo-n vale la Varsolt, de dai sa cobori catre malul apei, ti se descopera o priveliste de semanatura de toamna, tot cu PET-uri si hartii si cutii, si troace de plastic, de zici ca-s vestigiile nu-stiu-carui trib de cotropitori barbari. Da daca stai si-ti arunci privirile numai o taruca mai incolo, in dreapta si in stanga, te lamuresti repede cine-s barbarii: chiar pescarii care stau cu unditele-n vant sa prinda un carasel, doi din baraj. Amu, sa nu spuna ca nu sunt ei, ca doar nu s-o dus Bunicu Broscoi pe mal si-o tapat cutii in care o fost rame si poptirusuri si nailonuri in care se tine mamaliga de pesti, este?

# E plin de politai prin tate colturile judetului, de zici ca au aparut odata cu bruma tomnateca. Sau poate le-o venit cheful de a sta cu mana pe statie si pe pixul de dat amenzi de indata ce o aparut in Salaj alea cateva camere de luat vederi. Si-or fi zis politaii ca nu-i de saga si ca musai tre sa fie si ei mai vajnici si mai cu spor la amendat, doar nu s-or lasa la aparate. Bistos!

# Ca tot vorbim de camere si camerute, mai stiti ceva de alea care trebuie sa mearga in Zalau? Cam acolo unde-i traficul mai des si mai crancen? Aham, cam ase stim si noi. Ziua buna, Ardeal!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »