Magazin Salajean 22 septembrie 2008 0

*Pe o rompetronela blonda si durdulie ce vinde una alta pe la benzinaria de la capatul Zalaului a umflat-o un pui de ras tocmai cand musca din sandvis, si tocmai cand clientul isi platea ceaiul. Noroc ca bautorul nostru de ceai a fost inspirat sa-si deschida umbrela, ca altfel nu stiu cum mai stateau de vorba dupa ploaia de firimituri.

*O seama de soferi nebunatici fac drive-teste pe microbusele sau autobusele pline ochi de calatori. Probabil verifica franele, sau limita de viteza, sau rezistenta calatorilor la socuri. Si, mama, ce se mai distreaza cand reusesc sa tranteasca cate o bucata calator, mai turmentat sau mai sobru, la podea. Colorata lume, ieftine distractii, scazut IQ… Hai sictir!

*Hamburgheristii sefi din piata si-au dublat vanzarile de cand cu legea asta a alimentelor interzise primprejurul scolilor. Zice-se ca nu mai joiesc bucataresele sa impatureasca chiflele pana la urmatoarea pauza, la cati elevi infometati au la coada. Vai de capul scolarilor, ca la grea incercare i-o pus guvernantii astia. Sa trebuiasca ei sa sara gardu pentru nitelus de sare, zahar si grasimi! Nu-i nimic, macar fac si ei putina miscare, sa arda din caloriile in plus pe care le inghit zilnic.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »