Magazin Salajean 27 august 2008 0

# O pasarica de pe ramurica ne-a soptit ieri ca acel camin cultural din Moiad, cazut la datorie sambata noaptea, spre duminica, ar fi fost construit de oaresce firma a carui sef ar fi cumnatul fostului edil ce si-a cam facut mendrele cat a fost la putere in comuna nimiera de prin apropiere. Apai, aia da lucrare, bai, nene. Daca la prima vijelie mai sanatoasa s-o si dus dracului caminul, inseamna ca mesterii respectivi sunt mai ceva ca Manole.

# Si daca tot vorbeam de pasarici, am auzit ca parcarea situata vis-a-vis de Sfanta Vineri va mai sta mult si bine fara locuri delimitate, deoarece se spune ca ar fi tot felul de presiuni de la cutarica sau cutarica sa ramana fara locuri de parcare. Apai, la noi in tara nu sunt o noutate manariile de acest gen. Asa ca, dati-i inainte cu tupeu, fratilor.

*Un bunic de 52 de ani de prin judet si-a facut curaj sa se prezinte la Bac in toamna asta, dar, ghinion, comisia l-a prins cu mata-n sac, pe cand copia de zor si se vedea deja absolvent cu acte in regula. Pacat! Acum cine stie daca il va mai prinde pensia cu diploma de liceu in mana. Macar nepotii or lua exemplu de la el sa nu incerce sa fure.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »