Magazin Salajean 14 august 2008 0

*Un tir plin ochi cu cine stie ce marfa pentru cine stie ce super magazine din centru a intrat ieri, cu chiu, vu vai, pe ulita aia din spatele Prefecturii, ziua in amiaza mare. Si cum pe strada asta abia se stramtoreaza cate un Tico pe langa masinile parcate pe margine, pe Robert al nostru, soferul autoutilitatrei, l-a luat valul de transpiratii si cel de injuraturi venite de la soferii din coada coloanei formate in spatele lui. Amu, ce putem noi face, ca daca Robert confunda ziua cu noaptea si centura cu bulevardul, chiar nu mai zicem nimic.

# Avem si noi o simpla intrebare. Oare cand saracie vom vede si noi parcarea situata vis-a-vis de Sfanta Vineri? Nu de alta dar s-o cam saturat oameni de prin zona sa vina de la serviciu si sa nu aiba loc de parcare, din cauza unor soferi care isi lasa masinile in parcare, chiar daca nu au nici o treaba cu blocurile de prin zona.

# Defapt, ce ne mai miram de parcarea respectiva, daca nici in fata redactiei nu avem loc de parcare de cele mai multe ori, chiar daca sunt puse pe marginea drumului tablitele pe care scrie rezervat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »