Magazin Salajean 30 iulie 2008 0

# Tantile bucatarese de la o cantina de-aia meseriasa de pe langa redactia zvonarasului dau in foc toate mancarurile, de numai ne muta nasurile din loc cu afumaturile ce plutesc in aer. Amu, sincer si scurt, ca intre prieteni, chiar nu trebuie sa stim tatdeauna ce meniu este zilnic la cantina cu pricina, asa ca bine ar fi ori sa stea bucataresele cu ferestile inchise, ori sa nu mai gateasca defel.

# O bunicuta pierduta in tranzitie si pe platoul din fata Prefecturii, fix cand se munceau trompetistii ieri sa cante imnul, s-o trezit sa o intrebe pe o jurnalista de-a noastra ca oare e ceva inmormantare? Maica, nu-i, ca alea-s pe Dealul Popii, la loc cu verdeata, si nu pe tementul din centrul Zalaului. Si nu se canta imnuri si de-astea, dar multumim de sugestie. Om pune langa stalpul imnului si o cutie de sugestii. Ca sa hie…

# Ne place de un restaurant din Zalau, care a dat mana cu Biblioteca judetului si face auditie din Bach si Vivaldi pentru clienti. Ba chiar le-o impanat mesele cu ravase in care le multumesc ca i-au ales si ca-i indeamna la reveniri. Chiar asa, fratilor! Reveniti-va! Foarte tare asta! Foarte tare!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »