Magazin Salajean 28 iulie 2008 0

*Nu stiu altii cum sunt, da zvonarasului i s-au infundat narile de la izul greu respirabil al canalelor si a subsolurilor de bloc inundate. Ca ploile cazute din cer, in loc sa spele municipiul de pacate, au scos toate relele la suprafata. Toata putreziciunea din pamantul de sub Zalau s-a imprastiat prin baltoace si raulete mai puturoase decat cele din infern, unde parjoleste Belzebut pacatosii. Uuuuufff, canalizarea asta… Lucru dracului in casa popii!

*Salajenii nu se dezmint cand vine vorba de petreceri dezmatate cum sunt cele de zilele oraselor. Cate trei zile si trei nopti, ca-n povesti, conjudetenii nostrii fac bai de multime, cumpara, vand orice oricui, scheauaie, fac tambalau… Si tot cate trei orase de-odata. Asa ca, in weekend-ul acesta, Zalaul, Cehu Silvaniei si Jiboul vor fi in chef de chef, toate de-odata. Unde mai pui si de-o frigaruie si-un paprikas la Sarmasag, tot ca sa-l cinstesti de ziua lui, si tot la sfarsitul acestei saptamani. Tine-ti-va bine!

*In parcarea cu mari denivelari si taxe din spatele Primariei Zalau a tras pe dreapta un tir plin cu lubenite de vanzare. Nu stim cat de bine le merge afacerea cu pepenii, insa parca mai bine le-ar fi mers cea cu gogosi vanduti in fata primariei, ca e vad mai bun. Si e marca inregistrata. Puteti sa luati afacerea de la orice primarie, in franciza!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »